Het team

Hessel Wieles

hypotheekadviseur

Hessel

Als je bij ons op kantoor komt voor een hypotheekadvies is de kans groot dat je in gesprek komt met Hessel.

Hessel is ruim 25 jaar actief als financieel adviseur. Direct na het afronden van zijn studie ging hij eerst aan de slag als verzekeringsadviseur. Hij deed ervaring op bij diverse bedrijven in het hele land. In 2001 leerde hij Jurgen kennen, een collega bij het verzekeringskantoor waar hij toen werkte. In de loop der jaren specialiseerde hij zich steeds meer als hypotheekadviseur.

In 2004 werd hij zelfstandig ondernemer en startte hij met een vestiging van De Hypotheekshop in Terneuzen. In 2006 werd Jurgen mede-eigenaar en is ook De Verzekeringsshop opgericht. Sindsdien kunnen we onze klanten voorzien van een totaal financieel advies. In 2009 is de naam van het hypotheekadviesbedrijf gewijzigd in De Hypotheekexpert.

Naast wettelijk verplichte Wft diploma’s die benodigd zijn om hypotheek- en verzekeringsadvies te mogen geven heeft Hessel tal van andere vak gerelateerde opleidingen gevolgd, waaronder Erkend Hypotheek Adviseur (SEH) Financiële Planning (LHP), Erkend Hypothecair Planner (NVHP), Financieel Echtscheidingsplanner (RFEA), Beleggingsadviseur (DSI). Door steeds de ontwikkelingen in het vakgebied te volgen middels een opleidingsprogramma en elk jaar ook de benodigde PE (Permanente Educatie) punten te halen blijft Hessel steeds op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving.

Hessel kan door zijn ruime ervaring en vele opleidingen jou perfect helpen met de best passende hypotheek voor jouw situatie. Echt een hypotheekexpert! Hij neemt bovendien uitgebreid de tijd tot al jouw vragen zijn beantwoord en weet vaak in complexe situaties toch een oplossing te bedenken.

 

Gianna Linschoten

hypotheekadviseur

Gianna Linschoten

Gianna heeft na haar HBO opleiding ervaring als consultant opgedaan bij diverse bedrijven in de financiële dienstverlening. Zo werkte ze als adviseur levensverzekeringen bij ASR en gaf advies over beleggingsverzekeringen bij Aegon. Daarna behaalde ze haar diploma hypotheekadviseur en werd hypotheekacceptant. Hierdoor heeft ze erg veel ervaring opgedaan met betrekking tot de beoordeling van hypotheekaanvragen. Deze kennis komt nu goed van pas.

Toen ze eind 2020 met haar gezin terugkeerde naar Zeeuws-Vlaanderen is ze bij ons in dienst gekomen als hypotheekadviseur en bewaakt de voortgang van lopende hypotheekdossiers.    

 

Ellen van Dijk   

administratief medewerker hypotheken

Ellen

Ellen is haar loopbaan begonnen bij ABN AMRO, waar ze 15 jaar heeft gewerkt in diverse functies. Daar heeft ze een aantal in- en externe opleidingen gevolgd, o.a. voor woningfinanciering, kredieten en verzekeringen.

In 2008 kwam Ellen in dienst als allround medewerker hypotheken en verzekeringen, maar na de verhuizing in 2015 naar ons nieuwe kantoor is Ellen zich vooral met hypotheekaanvragen gaan bezig houden. Ze geniet erg van de contacten met de klanten, zowel aan de telefoon als op kantoor. 

  

 

Annemie Supply

administratief medewerker hypotheken

Annemie

Annemie is een administratieve duizendpoot. Ze werkte eerst ruim 10 jaar bij een notariskantoor als notarieel medewerker. Ze leerde er erg accuraat werken waardoor ze uitstekend in staat is om aangeleverde stukken te controleren. Deze ervaring komt haar goed van pas. Ze is vaak het eerste aanspreekpunt bij het maken van een hypotheekafspraak en zorgt voor een deskundige afhandeling van hypotheekaanvragen en levensverzekeringen.

 

 

Jurgen Buysrogge

hypotheekadviseur, allround financieel adviseur

Jurgen BuysroggeJurgen haalde al op 19-jarige leeftijd zijn diploma Assurantiebemiddeling. In 1995 ging hij aan de slag bij een verzekeringskantoor in Terneuzen, waar hij later ook Hessel, zijn compagnon zou leren kennen. In de periode 1996-1997 volgde een traineeship bij Nationale Nederlanden waar hij  een belangrijk deel van zijn vakkennis over (levens)verzekeringen heeft opgedaan. In 1999 ging hij zich specialiseren in hypotheken en behaalde het diploma voor hypotheekadviseur en slaagde in 2003 voor het examen van Erkend Financieel Adviseur (SEH).

Bij De Hypotheekexpert houdt hij zich nu voornamelijk bezig met intakegesprekken voor hypotheekvraagtukken, advies over benodigde verzekeringen naast de hypotheek, inkomensverzekering, levensverzekeringen, schadeverzekeringen voor de ondernemer en aanvullend pensioen.

Hij geniet van het persoonlijke gesprek, uitwerken van een goed verzekeringsadvies en de afwisseling in het werk wat hij doet.    

 

Pascale Ghoos

Verzekeringsadviseur

Pascale GhoosPascale heeft een brede en diepe kennis van de financiële branche, die ze heeft opgedaan in haar jarenlange carrière als allround financieel adviseur. Sinds 2019 maakt ze deel uit van ons team. Ze kan je goed advies geven welke verzekeringen je allemaal nodig hebt of aangepast moeten worden als je een huis koopt of gaat verhuizen.

Daarnaast Pascale is ook gespecialiseerd in het afhandelen van schades.
Als je onverhoopt een beroep moet doen op je verzekeringen, staat Pascale voor je klaar om je te ondersteunen en te begeleiden bij het schadeproces. Ze heeft een klantgerichte en oplossingsgerichte instelling en zal er alles aan doen om je zo goed mogelijk te helpen!

 

Linda Sijrier

Verzekeringsadviseur, inkomensadviseur     

LindaNadat Linda haar Havo- diploma had behaald, heeft ze met succes de HBO opleiding Commerciële Economie afgerond op de HZ te Vlissingen. Tegelijkertijd haalde ze ook nog een diploma bedrijfskunde.

Daarna is ze ruim 7 jaar bewindvoerder geweest. In deze functie regelde ze tal van financiële zaken voor mensen die daartoe zelf niet in staat waren.

In 2022 wilde ze graag werken in een ander vakgebied en zich meer specialiseren. Ze kwam bij ons in dienst als verzekeringsadviseur en heeft in relatief korte tijd alle WFT diploma’s gehaald. Daarnaast heeft ze ook diverse cursussen gevolgd om zich volledig te specialiseren.

Linda kan je uitstekend helpen bij de best passende verzekeringen wanneer je een (ander) huis koopt. Ze zal graag met je in gesprek gaan om te helpen met al je verzekeringsvragen. Bij haar kun je ook terecht voor het doornemen van de risico’s en financiële oplossingen wanneer je bijvoorbeeld arbeidsongeschikt zou raken.

Ze vindt de afwisseling in haar werk erg prettig, aangezien elke dag weer anders is. Het persoonlijke contact met de klanten vindt ze ook erg leuk.

Wat gaat de hypotheekrente doen? Stijgen of dalen?
meer informatie
Hypotheekrente al vanaf: (Bekijk hier alle rentes)
meer informatie
Maak een complete hypotheekbegroting
meer informatie