De Hypotheekexpert

Welkom bij De Hypotheekexpert

Bij De Hypotheekexpert zijn we gespecialiseerd in het geven van hypotheekadvies. Wij zijn een onafhankelijke organisatie met jarenlange ervaring en met diepgaande kennis en expertise op het gebied van hypotheken. Naast Erkend Hypotheekadviseur zijn we ook Erkend Hypothecair Planner.

Bij ons draait alles om het leveren van uitstekende service en het bieden van de best mogelijke hypotheekoplossingen voor onze klanten.

We begrijpen dat de zoektocht naar een geschikte hypotheek een complex en tijdrovend proces kan zijn. Daarom streven we ernaar om je ervaring zo eenvoudig en transparant mogelijk te maken. Ons team van ervaren hypotheekadviseurs staat altijd klaar om je te begeleiden en te adviseren, zodat je snelle maar weloverwogen beslissingen kunt nemen.

We geloven dat elke klant uniek is en een hypotheek verdient die perfect bij zijn of haar specifieke situatie past. Daarom luisteren we aandachtig naar je wensen, doelen en financiële omstandigheden, zodat we een hypotheekplan kunnen ontwerpen dat volledig op je behoeften is afgestemd.


Kennis

Bij De Hypotheekexpert hebben we ook een grondige kennis van de hypotheekmarkt en werken we samen met een breed netwerk van geldverstrekkers. Dit stelt ons in staat om een uitgebreid scala aan hypotheekproducten aan te bieden en je te helpen bij het vinden van de meest gunstige rentetarieven en voorwaarden.

We streven naar transparantie en duidelijkheid gedurende het hele proces. We leggen je graag alle opties en details uit, zodat je goed geïnformeerd bent en met vertrouwen beslissingen kunt nemen. Ons doel is om je een hypotheekervaring te bieden die stressvrij is en waarbij je volledig op de hoogte bent van de voortgang van jouw hypotheekaanvraag.


Kosten

Voor het door ons gemaakte hypotheekadvies en onze bemiddeling betaal je eenmalig een bedrag. Deze kosten zijn meestal aftrekbaar van de belasting. De hoogte van de vergoeding hangt af van je persoonlijke situatie en de hoeveelheid werk het voor ons is. Deze kosten leggen we vooraf vast in de opdracht tot dienstverlening. Voordat we een overeenkomst tot dienstverlening zijn aangegaan nemen wij de kosten van de adviesgesprekken voor onze rekening.

Ben je op zoek naar een hypotheekadviseur die de tijd voor je neemt, naar je luistert en jouw belangen op de eerste plaats zet? Dan ben je bij De Hypotheekexpert aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen jouw huis te financieren met een hypotheek die perfect bij je past.

 

Verzekeringen

Bij ons kun je niet alleen terecht voor hypotheekadvies, maar ook voor verzekeringsadvies. De Hypotheekexpert en De Verzekeringsshop maken namelijk deel uit van dezelfde groep. Ze bevinden zich in hetzelfde pand en hebben dezelfde aanspreekpunten.

Bij De Verzekeringsshop streven we ernaar om passende oplossingen te vinden door te 'shoppen' bij verschillende verzekeraars. We vergelijken premies en polisvoorwaarden, evenals de manier waarop maatschappijen schade afwikkelen en de snelheid waarmee dit gebeurt. We handelen dit zo snel mogelijk af en garanderen uitstekende polisvoorwaarden tegen een goede prijs.

Bij De Verzekeringsshop staan we altijd voor je klaar, zelfs buiten reguliere werktijden en in het weekend. We beantwoorden snel je vragen, verwerken aanpassingen vlot en zorgen ervoor dat je bij schade snel geholpen wordt.

 

Hypotheekrente al vanaf: (Bekijk hier alle rentes)
meer informatie
Wat gaat de hypotheekrente doen? Stijgen of dalen?
meer informatie
Maak een complete hypotheekbegroting
meer informatie